Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořádně hlubové dekolty předvedly na finále České Miss a Miss Universe Slovenska bývalá expartnerka Jaromíra Jágra Veronika Kopřivová (33), ale také třeba bývalá královna krásy Lucie Hadašová (37).

Kopřivová oblékla šaty z hedvábného sametu s hlubokým dekoltem a vysokým rozparkem doplněné zlatým páskem s perlami od sourozenců Ponerových, Hadašová vynesla fialkový model od návrhářky Sandry Markové, ve kterém hrály hlavní roli její bujné vnady.

Nikol Švantnerová (31) zvolila bílé korzetové šaty vyšívané zlatými flitry s atypickým rozparkem rovněž od sourozenců Ponerových. Od návrhářky Sandry Markové oblékly šaty také Karolína Mališová nebo instagramová hvězda A.N.D.U.L.A.

Nejen výstřihy oslnily ale i Nela Slováková, Dominika Mesarošová, Nikola Buranská i Agáta Prachařová. Přesvědčit se můžete v naší galerii.

O tom, která z dívek se stane Českou Miss a Miss Universe Slovenské republiky se rozhodne už za několik okamžiků. Budeme znát také absolutní vítězku, tedy Československou Miss 2019.

Reklama

Další články

Načítám