Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před pár dny si krásná vítězka reality show Hotelu Paradise Nela Slováková (34) užívala dovolenou na Mauriciu. Ani po návratu domů s touhle divoškou ale rozhodně není o zábavu nouze.

Žhavá sexbomba se totiž pochlubila velmi intimní chvilkou a fanouškům ukázala, jak po ránu nahoře bez provokuje v koupelně svého přítele, hokejistu Lukáše Kozáka (27). „Sranda za každé situace. Ještěže tato žába moje má sebevědomí na rozdávání a nerozhodí ho moje růžové mašle nebo trenýrky s hvězdičkama,“ chválila Nela na Instagramu svého přítele, s nímž evidentně zažívá plno legrace.

Není to ale zdaleka poprvé, co se krásná blondýnka pochlubila choulostivým okamžikem ze soukromí. Nedávno fanoušky na Instagramu šokovala tím, že sdílela fotku, na které ve vaně na svého přítele vystrkuje nahý zadeček. Je ale vidět, že z negativních reakcí si tato rebelka vůbec nic nedělá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám