Hlavní obsah
Článek

Svého hokejistu nechala Nela Slováková (34) létat po ledě a s kamarádkou odletěla ohřát kosti do teplých krajů. Vybraly si exotický Mauricius. Nela zde předvádí nejen dokonalé tělo, ale také plavky z vlastní kolekce. A že jich má dostatek. Je libo plameňáky, nebo raději ananasy? Nela své vnady provětrává v pořádně vtipných modelech.

A aby toho nebylo málo, překvapila i novou barvou vlasů. Na chvíli vyměnila svoji blond kštici za růžovou. "Nevím, kde bych začala jako první, ale myslím, že plavek už máte plný kecky. Dostala jsem zase chuť být růžovka. Ta růžová mi prostě fakt sluší," řekla k novému odstínu vlasů blogerka a návrhářka.

"Masku si na hlavu můžete naplácat kdekoliv. Nemusíte platit za kadeřnici, vlezete do sprchy a hotovo. Jednoduchý jak facka. Mám tmavší odstín růžové. Pro ty méně odvážné doporučuji pink odstín. Dala jsem si ho prvně a bylo to na mně jako na blondýnce krásné a mírně růžovoučké," nabádá své fanoušky k změně barvy vlasů Slováková. Posuďte sami, líbí se vám vnadná Nela více jako blondýnka, nebo netradičně s růžovou barvou vlasů?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám