Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátkem tohoto týdne se začaly v médiích objevovat spekulace o tom, že se Nela Slováková (34) rozešla se svým přítelem Martinem. Obdivovatelé hříšné blondýny, kteří usilují o její srdce, si ale musejí nechat zajít chuť. Na rozchod to u této dvojice rozhodně nevypadá.

„Jsme stále spolu, je to hloupost,” svěřila se Super.cz Nela a uvedla vše na pravou míru.

„Protože jsem nedala měsíc s Martinem fotku na Instagram, tak si lidé asi myslí, že jsme se rozešli,” popsala jednu z možných variant vzniku spekulací známá influencerka.

„Je pravda, že jsme se asi tři týdny neviděli, máme oba moc práce. Martin řeší problémy ve firmě a já mám plno práce s prodejem mých plavek, ostatně jako každé léto.”

Nebylo to poprvé, kdy Slováková odpovídala na podobné dotazy. „Spousta mých fanoušků na sociálních sítích se mě na to dotazuje a ptá se, proč jsem s ním nepřidala žádnou fotku,” říká.

Nela a Martin mají sice skoro měsíční půst, už nyní ale plánují společné aktivity. „Jako každé léto jsem zavalená prací se svými plavkami. Podaří se nám vyrazit maximálně na pár dní do Chorvatska a na Mallorcu. Až začátkem října bychom se chtěli vrátit na Bali, protože nám to letos na začátku roku nestačilo,” popisuje své plány se svou slovenskou láskou Nela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám