Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Odjakživa toužila stát se modelkou, ale bohužel nenarostla do požadované výšky. Nela Slováková (34) se ale svého snu ani tak nevzdává, a když je příležitost, tak s nadšením stoupá před objektiv fotoaparátu.

„Dnes si říkám, že mi tahle kariéra bohudík nevyšla. Do světa pohádkových honorářů za přehlídky a kampaně bych se nejspíš nedostala. I když, kdo ví,” říká brněnská provokatérka a jedním dechem dodává: „Navíc ty české honoráře za přehlídky bohužel za nic nestojí, tudíž jsem ráda, že jsem tam, kde jsem, a dělám, co dělám.”

Čas od času se Nela nechá zlákat zajímavým focením. „Moc se mi líbily fotky Niny Skalíkové, které jsem dostala k náhledu. Navíc jsem měla k dispozici i nádherné společenské šaty a úžasnou vizážistku, tak nebyl důvod do focení nejít,” popisuje své motivy Nela. Na výsledek, který vznikal v bratislavské botanické zahradě, se můžete podívat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám