Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neuběhne jediné léto, aby se Nela Slováková (34) nevypravila na milovaný ostrov Mallorca. Vítězka reality show Hotel Paradise beleárský ostrov navštívila minimálně dvacetkrát a pomalu uvažuje o tom, že si zde zařídí přechodné bydliště.

Ani letos Slováková neopomněla návštěvu party ostrova. Vydala se sem celkem dvakrát, jednou pořídila dovolenou příteli k ročnímu výročí a naposledy vyjela na Mallorcu s kamarádkami. „Strávila jsem na Mallorce čtyři roky, když jsem tady s holkami tancovala,” říká Nela a jedním dechem dodává: „Vždycky je to taková nostalgie vracet se na místa, kde jsem jako osmnáctiletá kroutila zadkem.”

Jako gogo tanečnice u tyče už se ale Nela na španělském ostrově neživí a jezdí sem už jen odpočívat. „Teď už se několikátým rokem věnuju svému byznysu, prodávám neonové plavky, a znovu dělat gogo by mě ani nenapadlo, ani kdyby mi někdo zaplatil,” říká Slováková, která se tancování na diskotékách věnovala pouze na Mallorce a nikdy ne doma v Čechách. „Na Mallorce to bylo spíš o tom si užít jako mladá léto a vydělat si nějaké peníze,” vysvětluje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám