Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na přehlídkovém mole není Nela Boudová (56) žádná začátečnice. Za sebou už má několik módních show a další ji čeká. Jak sama přiznává poslední roky je o ni jako o modelku zájem.

„Musím říct, že čím jsem starší, tím víc předvádím, takže jsem na mole už byla tak pětkrát,“ svěřila se Super.cz Nela, kterou jsme potkali na zkoušce šatů v ateliéru módní návrhářky Aleny Wilson. Na charitativní show se předvede herečka hned v několika modelech, a to ať už ve velké večerní nebo v koktejlkách.

„Tentokrát to bude pro nadaci Hvězdy dětem, která se stará o děti z dětských domovů a výtěžek z této přehlídky a z celé akce půjde na aktivity, které děti dělají po školní docházce,“ řekla nám herečka, která v šatech předvedla štíhlou figuru.

„Mám myslím velikost 38 a 40,“ řekla Nela, která v posledních týdnech pravidelně trénuje na projekt Roztančené divadlo. Nás zajímalo, zda i pravidelné tréninky měly vliv na její figuru.

„Úplně to s mými křivkami nezamávalo, ale s mojí psychikou. Pochopila jsem, že tancování je skutečně těžká disciplína a překvapilo mě to, jak ta taneční paměť je jiná než herecká a jak je to neskutečně těžké. Nenapadlo mě, že tanec, který má minutu a půl, budu zkoušet tak dlouho. Máme finále v neděli a těším se jak na ten večer, tak i na to, že to budu mít za sebou,“ řekla nám Nela Boudová, která se chystá i na módní přehlídku, na které se objeví 7. listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám