Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Olga Lounová (43) si po delší době odskočí k herectví. Mezi škálou známých hereckých jmen si zahraje v novém rodinném filmu Gump o životě osudem pronásledovaného voříška. Roli má tak trochu za odměnu. Bez ní by totiž snímek možná nevznikl.

"Považuju se tak trochu za maminku tohoto projektu, protože už pro audioverzi knížky Gump, pes, který naučil lidi žít, jsem napsala písničku. Seznámila jsem autora knížky Filipa Rožka s režisérem F. A. Brabcem, který nám k písni točil videoklip a do knížky se zamiloval," byla opravdu u zrodu projektu Olga.

Ve filmu se objeví ve stejné dějové lince jako Nela Boudová (56). "Budeme hrát zaměstnankyně útulku. Takové obyčejné ženské, které pomáhají pejskům celý život. Je to krásná, příjemná a pozitivní role, na kterou se moc těším," míní Lounová, která vlastního psa nemá. "Ale plánuju, že, až si ho jednou pořídím, určitě si ho vezmu z útulku," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám