Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Nela Boudová (56) šokovala veřejnost kontroverzní fotkou s rouškou mezi nohama, kterou sdílela na sociální síti.

Zatímco kolegové jí vesměs chválili za neotřelé vyjádření názoru na nošení roušek a další restriktivní opatření kvůli hrozbě nákazy koronavirem, další lidé ji za snímek drsně kritizovali.

„Ta fotka byla i za hranicí vkusu, ale vyjadřovala přetlak a vznikla dva dny předtím, než jsem ji dala na sociální sítě po poradě se svým starším synem,“ nechala se v pořadu Blízká setkání na Dvojce Českého rozhlasu slyšet Boudová s tím, že český národ má smysl pro humor, a tak ji vesměs pochopil.

„Dostala jsem spoustu negativních ohlasů, kde lidé pochybovali o mé normálnosti a přáli mi ty nejhorší věci. Dostala jsem ale i spoustu pozitivních ohlasů. A těch bylo víc,“ dodala herečka, podle níž se jednalo o spontánní reakci. Herečka je nakonec ráda, že rozbouřila debatu, a za svůj počin se nestydí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám