Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před vyhlášením karantény zahájily Nela Boudová (56), Lenka Termerová a Klára Issová výstavu orchidejí ve skleníku Fata Morgana. Prohlídku vystavených květinových vazeb ve stylu jihoamerického Ekvádoru si Nela velmi užila. „Musím se přiznat, že mi to připomnělo návštěvu letiště v Singapuru. Tam jsem kdysi viděla krásnou výstavu orchidejí,“ vzpomínala Nela.

K těm má prý specifický vztah. „Jako malá holka jsem si myslela, že jsou to divné odcizené kytky, které ke mně vůbec nepatří. Teprve poslední rok jsem k nim díky své kamarádce Jarmilce změnila vztah. Ona je v důchodu a vášnivě je pěstuje,“ říká.

Na skleník má i pracovní vzpomínky. „V roce 2008 jsem natáčela televizní film Bekyně mniška s režisérem Ondřejem Kepkou. V něm jsem hrála neprovdatelnou učitelku, která s oblibou fotí motýly. Byla zde zrovna výstava motýlů, která letos bohužel kvůli pandemii neproběhne. Doufám, že se na ni můžeme těšit třeba v září, protože je to skutečně něco nádherného, když vám motýli sedají do vlasů,“ zasnila se Boudová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám