Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před nedávnem se Nela Boudová (56) vrátila z exotické dovolené na Srí Lance. Nyní dostala příležitost připomenout si zážitky z cest. Herečka se společně s Lenkou Termerovou a Klárou Issovou stala kmotrami výstavy orchidejí ve skleníku Fata Morgana.

„Musím přiznat, že orchideje jsem kdysi vyloženě neměla ráda. Přišly mi něco jako cizí kytky a nebyly mi vůbec blízké. Jak jsem ale rostla a viděla, že těchhle květin je nepřeberné množství nejrůznějších tvarů a barev, tak jsem změnila svůj pohled na ně,“ nechala se slyšet Boudová, na výstavě ve skleníku, který je bohužel nyní kvůli aktuální situaci pro veřejnost uzavřen.

„Nesmírně jsem si je oblíbila a několik jich mám doma. Ovšem přestože se snažím o ně pečovat, zalévám je tak, jak je potřeba, tak mi nikdy moc dlouho nevydrží. To ale, pevně věřím, skončí,“ říká Boudová se slibem, že zapracuje na svých pěstitelských schopnostech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám