Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nějaké focení fashion pro časopisy a k rozhovorům už měla za sebou. Poprvé si ale zažila opravdovou modelkovskou řeholi. Při focení pro návrháře Michala Marka se herečka Nela Boudová (56) klepala v minus sedmi stupních ještě v půl čtvrté ráno.

"Cítím se jako herečka, ze které udělali na chvíli modelku. Je to na pohodu, až na to focení venku v hrozné zimě. Navíc je to nočka, ale ani na natáčení nepatří k mým oblíbeným záležitostem. Jsem ranní ptáče a při focení za svítání bych byla spokojenější," přiznala nám.

Mnohem pohodlněji je jí při psaní. Možná někteří vědí, že Nela napsala už dvě knížky pro děti a nyní ji čeká křest třetí, kterou napsala přímo pro svoji adoptovanou dcerku Sašu. "Jmenuje se Bětka a její cesta od chmury, je to o Sašence, ale nechtěla, aby se hrdinka jmenovala po ní, takže vybrala tohle jméno. Je o holčičce, která stejně jako ona nosila okluzor. Všechny maminky vědí, jak je děti nesnášejí a my si tímhle martyriem prošly skoro dva roky," vysvětlila Boudová.

"Je to pro všechny děti, které okluzor musí nosit, i pro všechny ostatní, které se chtějí snad dobře pobavit. A kdo by byl líný číst, tak jsem to namluvila i na cédéčko," dodala.

Nezapomíná ale ani na svoji oficiální profesi, herectví. Právě se připravuje na novou divadelní roli. "Premiéra mě čeká začátkem dubna v Divadle v Řeznické. Je to, myslím, sen každé herečky. Je to překrásná hra, jmenuje se Ve smyčce a je o Tallulah Brockman Bankheadové, hollywoodské hvězdě 20. a 30. let, natočila ještě film s Hitchcockem a byla naprosto nesnesitelná. Alkoholička, narkomanka a bisexuálka. Je to pocta jednomu skandálnímu životu," zve diváky Nela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám