Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z krásných dam, které budeme od května vídat v seriálu Kadeřnictví na Stream.cz, je i herečka Nela Boudová (56). Zahraje si stálou zákaznici a kamarádku majitelky salonu v podání Jany Krausové. Sama herečka ale prý pravidelným návštěvám podobných zařízení moc nedá.

"Moje postava je bohatá nepříjemná snobka. Takže všechny ostatní holky mají příjemný charakter a jenom já hraju takovou nepříjemnou paní," nečeká, že si zrovna její postavu diváci oblíbí, herečka, které jsme obdivovali její krásnou hřívu.

"To ale nemám z natáčení, ale od nás z Jesenice od mé kamarádky Jany, ke které chodím velmi ráda, i díky tomu přátelství. Vlastně podobný vztah, i když to přátelství není takové, máme i s Janou Krausovou v seriálu," vysvětlila.

Jinak ale prý nikde pravidelnou zákaznicí není. "Navštěvuju všechno vlastně náhodně. Jsem střelec a vycházím z momentálního nápadu. Když mám chuť jít třeba na masáž, tak někam zavolám a jdu tam, kde mají zrovna volno. Nejsem absolutně schopná žádné pravidelnosti a jediné moje štěstí je právě ta kamarádka kadeřnice, ke které přijdu třeba jen na kafe a ona mi řekne, že už to mám hrozné a mezi povídáním mi obarví hlavu," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám