Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nela Boudová (56) si sice se scenáristou Janem Lekešem pořídila dva potomky, ale se svým životním partnerem nikdy nevstoupila do manželství. Nic tak nebrání tomu, aby se na prahu padesátky dočkala svatebních šatů.

Matka šestnáctiletého Andreje a čtrnáctiletého Dalibora řadu let vzbuzovala dojem, že tvoří spokojenou rodinku, ale nikdy nebyla vdanou paní. Když se v jejím životě objevil nový partner, nemusela se tak trápit rozvodem.

Nela Boudová je natolik zamilovaná, že se dokonce nechala „označkovat“. „Ano, zasnoubila jsem se. Ale když jsem se tak dlouho nevdala, tak na prahu padesátky chvilku zůstaneme u toho zasnoubení a pak uvidíme, co bude dál,“ přiznala herečka v Top Staru.

K žádosti o ruku se Nela nedočkala prstýnku, ale její tajemný ctitel ji obdaroval přívěskem z bílého zlata vypadajícím jako hrábě. „Řekl, že si mě jimi vždycky shrabe, když budu rozlítaná, to mi přišlo hodně originální, tak možná proto jsem se zasnoubila,“ dodala Boudová, která chce nového partnera udržet v tajnosti. Prozradila jenom to, že k zasnoubení došlo v Táboře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám