Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natalie Portman (42) proslula tím, že si bedlivě střeží své soukromí, speciálně pak, pokud jde o její děti. Proto fanoušky velmi potěšilo, když se na Instagramu pochlubila snímkem se synem Alephem (8) a dcerkou Amalií (3). I když dětem nejsou vidět tváře, jde o velmi intimní chvilku. Archivní snímek pořídil hereččin manžel Benjamin Millepied (42), kterého označila v popisku jako fotografa.

Za tanečníka a choreografa se herečka provdala v roce 2012 během židovského obřadu na kalifornském pobřeží Big Sur. Obřad údajně probíhal v noci a mezi hvězdnými hosty nechyběla ani Ivanka Trump. Natalie chodila s jejím manželem Jaredem Kushnerem na Harvard, ale v posledních letech se od páru raději distancuje.

Portman potkala Millepieda během natáčení Černé labutě, kde si zahrál i menší roli. Natalie pak hlavní role vynesla Oscara, kterého si přebírala už s bříškem. O manželovi mluví pouze v superlativech a v nedávném postu, kterým se ohlížela za uplynulou dekádou, ho označila za svého spolupachatele a děkovala mu za dvě zázračné děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám