Hlavní obsah
Článek

Absolvovala téměř všechny přehlídky pořádané v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku. Jelikož se na této akci bere zřetel nejen na módu na mole, ale i v hledišti, musela mít Natálie Kotková (30) připraveno mnoho různých outfitů.

„Vždycky mám looky vymyšlené ve spolupráci s návrhářem nebo značkou. Není to proto tak náročné. Pořád je to móda, ale zábava. Spíš je to o tom, že v období týdne módy mám spoustu věcí doma,“ usmívá se Česká Miss Word 2016, kterou jsme zpovídali na show Vandy Jandy.

Módním návrhářům vždy nechává volnou ruku. Například na show Michaela Kováčika oblékla jen jeho total look. „Návrhářům do jejich práce a výběru nemluvím. Mají cit k řemeslu. Většina z nich ví, že mám ráda volný styl a oni to většinou respektují,“ říká Kotková, která miluje minimalismus, ale jindy zase umí působit žensky a křehce.

Na módní akci dorazila v doprovodu svého partnera Petra Lexy. Tomu prý modelka a blogerka s výběrem outfitu pomáhala. „Pomáhala jsem mu, protože mě o to poprosil. Má svůj styl a já ho znám velmi dobře a vím, co má rád,“ vysvětluje Natálie Kotková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám