Hlavní obsah
Článek

Modeling Natálii Kotkovou (30) živí už jen částečně, jejím hlavním příjmem jsou sociální sítě. V době pandemie se ale mnohé změnilo. Držitelka titulu Česká Miss World 2016 byla zvyklá být neustále na cestách, což v posledních měsících nešlo.

„Možná se může zdát, že svůj profil mám založený na cestování. Já si ale myslím, že to mám postavené hlavně sama na sobě, na tom, co chci lidem předat,“ řekla Super.cz influencerka během návštěvy beauty kliniky a jedním dechem dodala: „Ani v lockdownu neskončil život a svět. Cestování jsem omezila, i když se třeba dalo. Osobně mě to nelákalo, dala jsem si cílenou pauzu. Našla jsem si v tom období to hezké.“

Usměvavá blondýnka se ze změny životního stylu v pandemii nehroutila, život se ale otočil jejímu příteli Petru Lexovi. Ten se svou kapelou Slza přišel o kšefty, koncertovat nešlo. „My, lidi pracující v onlinu, jsme v pohodě. Mnohem hůře jsou na tom herci a zpěváci,“ řekla Natálka.

V jejich domácnosti ale k ponorce nedošlo. Pár se přestěhoval do nového bytu a pořídil si kočku.

„Nebyl to nezvyk. I v minulosti, když Petr nekoncertoval, tak jsme byli spolu doma. Jsme dva pohodáři a umíme si dopřát osobní klid. Vztah už máme dlouho a umíme se k sobě chovat. Pokud mají být ti dva spolu, tak by tohle období pro ně neměl být problém. Vztah jako takový je přece to hlavní. Ve vztahu přijdou mnohem zásadnější životní zkoušky, než zůstat spolu doma,“ říká Natálka Kotková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám