Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ti, kdo sledují Natálii Kotkovu (30) na sociálních sítích, se musejí domnívat, že život blogerky je jedna velká dovolená. Jen během tohoto léta zvládla držitelka titulu Česká Miss World 2016 několik zahraničních cest a pomalu to vypadá, že nemůže mezi jednotlivými cestami ani vybalovat kufry.

„Někdy se stane, že jedu z místa na místo, ale snažím se relaxovat. Když jsem doma, tak mě po dvou třech týdnech přepadne produktivní nálada, protože už jsem vybalila, vyprala a uklidila věci,” nechala se slyšet sympatická kráska, která cestování k životu prostě potřebuje.

„Odmalička jsem se našla v cestování. Chodila jsem na školu, kde jsme měli spoustu výměnných pobytů a už v tu dobu jsem si uvědomila, že by mě to bavilo. Teď díky lidem, kteří mě sledují, můžu objevovat svět. Doma je ale doma,” říká Natálka.

Kotková má ale dobrý důvod se vracet domů. Bydlí totiž s frontmanem kapely Slza Petrem Lexou. „Doma je doma. Být vedle toho svého člověka je pro mě důležité,” prozradila nám na představení luxusního parfému.

Natálie jezdí za dobrodružstvím nebo na surf většinou sama. Ptali jsme se jí, jestli jí její partner cesty nezakazuje. „Nic mi takového neřekl a neřekne. Trávíme spolu dost času. I když máme plný kalendář, tak se snažíme sladit termíny,” odpověděla sebejistě.

Modelka a hudebník spolu chodí už tři roky. Na veřejnosti se spolu ale neukazují, a dokonce nesdílí ani společné fotky na sociálních sítích. Právě to je prý podle Natálky spolehlivý recept na fungující vztah dvou známých tváří. „Když jsme spolu, tak jen my dva. Vyhovuje nám gauč, dobrý film nebo nějaký výlet. Nepotřebujeme k tomu nikoho dalšího, a proto jsme spolu myslím tak dlouho,” říká Natálka Kotková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám