Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná modelka Natálie Kotková (30) se nejspíš nemůže dočkat léta. Opět totiž vycestovala do teplých krajů nachytat trochu bronzu. Tentokrát její krásu mohou obdivovat až v Karibiku, kam vyrazila surfovat.

Fanouškům Česká Miss World 2016 poslala z Dominikánské republiky hned několik pozdravů. „Dnes z pyžama rovnou do neoprénku a do vln,“ zdravila blondýnka oděná do neoprenových plavek, ve kterých vynikala její luxusní figura.

Kromě toho, že v exotickém ráji maká na své fyzičce, také poctivě odpočívá. „Dvakrát denně surf a boj ve vlnách (aneb kotrmelce pod vodou), potom běhání po městečku a odpolední jóga - musím říct, že si tu fyzičku zlepšuju každou minutou (a že nemám jen jednu novou modřinu). Ale mimo zlepšování se v surfu a józe jsem si sem jela hlavně tedy i odpočinout, sáhnout po knížce, vyčistit hlavu,“ popsala modelka na Instagramu svou každodenní rutinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám