Hlavní obsah
Článek

Záleželo na světle a úhlu pohledu. A když jste vybrali to správné, mohli jste modelku a bývalou missku Natálii Kotkovou (30) vidět, skoro jak ji příroda stvořila. Podezírali jsme ji, že si model na párty francouzského šampaňského spíchla ze záclony, kterou sundala v obýváku z okna.

"Že sem jdu, a že je dress code "iceland", jsem se dozvěděla asi tři dny zpátky. Tak to bylo docela hektické. Myslela jsem, že něco seženu u Ponerů, ale tam prostě nic vhodného nebylo," svěřila nám Natálka, proč nakonec sáhla nikoli po krajkové zácloně, i když to tak na první pohled vypadalo, ale po kousku z návrhářské dílny Leeda.

"Držela jsem se toho, že méně je někdy více," krčila rameny a pánové, kteří si ji prohlédli proti světlu, mohli jen souhlasit.

Natálka strávila ve Varech sice delší čas, dokonce i se svým přítelem, mejdany ani filmy ale nevyhledávali. "Mám tady kousek rodinu, takže jsme se viděli s nimi. Jinak jsme se spíš procházeli, a zašli na večeři. A byla to rychlovka, protože už mě zase čeká cesta do zahraničí," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám