Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Galavečer spojený se slavnostní několikachodovou večeří pořádaný u příležitosti desátého výročí Mezinárodního projektu Talent La Sophia jeho zakladatelkou Yvettou Blanarovičovou byl výjimečnou záležitostí. Natálie Kotková (30), která byla jedním z hostů akce, se proto do prostor novobarokního sálu oblékla výjimečně.

„Původně jsem myslela, že nestihnu dorazit, protože jsem časově a pracovně vytížená. Dělala jsem ale vše pro to, bych to zvládla a jsem za to moc ráda,” říká držitelka titulu Česká Miss World 2016, která tradičně na poslední chvíli řešila, co na sebe a kdo ji na akci doprovodí. Nakonec ji v obou případech zachránil návrhář Jakub Poner, který ji oblékl do šatů z hedvábného tylu v béžové barvě.

„Kuba mi nachystal šaty a zároveň jsem s ním večer strávila. Vždy se spolu perfektně pobavíme,” říká Natálka. „Nikdy moc nic neplánují dopředu, takže je Kuba na mě vždy připraven,” směje se blogerka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám