Hlavní obsah
Článek

Potkat na víkendové akci modelku a blogerku Natálii Kotkovou (30) s přítelem Petrem Lexou by byl asi zázrak. Muzikant má obvykle vystoupení s kapelou Slza. Ani Česko-Slovenský ples nebyl výjimkou, takže musela vzít zavděk doprovodem bratra Libora, který je single, takže mu to nevadí.

"On Petr pořád někde vystupuje, a teď navíc začíná i jejich velká tour, tak odjíždí pryč na týden. Držím mu palce, hudba je jeho svět a je docela dobré si tahle zajít někam s bráchou," řekla nám Natálka.

Trošku jsme ovšem zapochybovali, že byl bratr nadšen, když jeho úkolem večera bylo sestru točit a fotit, aby měla zásobené sociální sítě. "Už je na to zvyklý, potřebuju jenom fotky šatů a make-upu a pár sekundových záběrů, abych mohla sestříhat video pro fanoušky," vysvětlovala.

Róbu měla Natálka jako vždy od sourozenců Ponerových, původně si ale zkoušela ještě odhalenější kousek, který jste mohli vidět už v reportáži, kterou jsme publikovali. I tahle ale byla dost odhalující a trochu nebezpečná. "Všimla jsem si, že vzadu je jenom jeden háček, tak nevím, jak to dnes budu moct roztančit," bála se Natálka, aby neodhalila celé poprsí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám