Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Občas se stane, že si člověk při výběru outfitu neuvědomí, v jakém prostředí se daná akce koná. Přesně to se stalo Natálii Kotkové (30). Ta vyrazila na českou slavnostní premiéra očekávaného komiksového snímku Černý panter ve velmi rafinovaném modelu, později ale trošku litovala.

„To je tak, když dorazíte jen v podprsence na akci a nedojde vám, že se koná v obchoďáku. Hrozně se stydím,” culila se držitelka titulu Česká Miss World 2016.

Modelka a blogerka oblékla kousky z poslední kolekce známé značky s motivační kampaní. Přes zmiňovanou sportovní podprsenku přehodila efektní budu s prostřihy, které dominovaly nápisy „Be the brave one“. Díky zkráceným nohavicím retro jeans vynikaly klasické matné lodičky Aldo. „Ten nápis mi připomíná písničku z jiného filmu Největší showman. ’I am brave. I am bruised I am who I'm meant to be. This is me!’ Miluju tu písničku, mě vlastně až dojímá,” notovala si rozpustilá Natálka.

Reklama

Další články

Načítám