Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blogerka a modelka Natálie Kotková (30) si narychlo naplánovanou dovolenou v Portugalsku pochvalovala. Cestovatelské toulky s přítelem Petrem Lexou z kapely Slza podle ní vyšly na jedničku. Ať už se jednalo o výlety po okolí, koupačku v moři nebo surfování, všechno blonďaté České Miss World klaplo.

Fanouškům se navíc hned několikrát pochlubila parádní figurou v plavkách. Dočkala se velkých pochvalných reakcí. Však se také bylo na co dívat.

„Musím říct, že to byla jedna z nejlepších dovolených vůbec. Konečně jsme si udělali opravdu relax, kdy jsme zároveň každý den podnikali něco jinak božího a dobrodružného. Lokalita na jedničku, snad pro každého,“ líčila nadšeně Kotková, která pobývala v portugalském regionu Algarve.

Teď už je sličná blondýnka opět v Praze a výhledy na své sexy tělo poskytne maximálně od nějakého českého rybníka. Což by ovšem také nebylo vůbec špatné..

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám