Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední dva týdny byly pro kapelu Slza velmi nezvyklé, po dvou letech si totiž dopřála zaslouženou dovolenou. Na křtu fotoknihy Slza obrazem se nám kluci z populárního hudebního seskupení svěřili, jak s volnem naložili.

Lukáš Bundil vyrazil se svou partnerkou na jedenáct dnů do Dominikánské republiky, kde si to prý oba skvěle užili.

Petr Lexa strávil místo dvou týdnů v zahraničí pouze čtyři dny, ale nadšený byl stejně jako jeho parťák. Jak jsme vás již informovali, tak zpěvák odcestoval do Barcelony se svou novou přítelkyní Natálií Kotkovou (30). Doposud se zpěvák ke svému vztahu s úřadující Českou Miss World nechtěl vyjadřovat, nyní ale svůj vztah pojmenoval. „Jsem strašně zadanej, je to skvělý,” uvedl zamilovaný hudebník. Spojuje dvojici také to, že se oba věnují blogingu? „Kdyby nebyla blogerka a já bloger, tak to mezi námi funguje úplně stejně,” říká Petr, kterého znáte také ze seriálu Přístav.

Nebyly pro Petra čtyři dny v zahraničí s jeho láskou příliš krátké? „Kdybych si mohl vybrat, tak bych tam jel znovu. Na druhou stranu čtyři dny mi k odpočinku dostatečně stačily. Bylo skvělé vypnout telefon, neřešit maily,” říká Petr Lexa.

Reklama

Další články

Načítám