Hlavní obsah
Článek

Česká Miss World Natálie Kotková (30) se pomalu chystá na světovou soutěž. Za šest týdnů by měla odletět na prestižní soutěž krásy Miss World do amerického Washingtonu. Přípravy jsou v plném proudu a Natálka má za sebou první zkoušku šatů, které jí připravují sourozenci Ponerovi.

"Těším se čím dál tím víc. Je to za měsíc a dva týdny. Chystáme šaty, Kubovi Ponerovi naprosto věřím. Posílali jsme si nějaké návrhy, nápady, fotky ze světa z červeného koberce. A hodně jsme se shodli. Jsou boží," řekla Super.cz Natálka. Hlavní je prý zaujmout na první pohled. "Čím víc, tím líp. Kdo nejde jak chodící záře, jako by nebyl," usmívá se.

Je známé, že světové soutěže jsou plné krásek s plastikami. Nosy, prsa, botox, umělé vlasy i řasy. Kotková chce sázet na přirozenost. Žádný zásah plastického chirurga na jejím těle ani tváři nikdy neproběhl.

"Řasy si možná nalepím, čočky budu mít kontaktní, abych něco viděla. Možná si obarvím vlasy víc na blond a vezmu s sebou příčesky. Nic víc," prozrazuje Natálie, které bude ještě předávat své zkušenosti nová šéfka České Miss Eva Čerešňáková. "Budu se s ní teprve scházet, určitě mi nějaké rady dá, už mi to i nabídla. Budu se je snažit co nejvíce využít," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám