Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě předtím, než získala titul Česká Miss World 2016, trápily Natálii Kotkovou (30) nepříjemné zdravotní problémy. Padaly jí vlasy, zhoršila se jí pleť a měla zažívací problémy. Natálie si proto udělala domácí krevní test a přišla na to, že trpí celou řadou potravinových intolerancí. „Zjistila jsem, že mému tělu nedělá dobře celá řada potravin, jako je lepek, laktóza, vajíčka a nejvíc třeba arašídy."

Během podzimního pobytu v jižním Tyrolsku se už ale dobrotám nemusela tolik vyhýbat. „Teď už je to lepší. Test jsem si udělala znovu a hodnoty mi vyšly mnohem lépe. Stále bych se měla vyvarovat mléčných výrobků, ale tady by to byl hřích, nejde neochutnat místní výborné sýry,” řekla.

Změnou stravování se Natálii postava prý nijak zvlášť nezlepšila. „Spíš bych řekla, že jsem to podcenila a nenaučila jsem se nahrazovat látky, které mi chyběly, jako je vápník nebo zinek,” radí Kotková dbát i na tuto stránku věci.

Reklama

Další články

Načítám