Hlavní obsah
Článek

Postavu má jak vymodelovanou strojem na dokonalost, přesto tahle chytrá a usměvavá dívka nemá chlapce! V pořadí druhá Česká Miss Natálie Kotková (30) prý trpělivě čeká, až ji někdo okouzlí. A zatím se bojí, aby nenarazila na prospěcháře. Mrkněte na rozhovor!

Je s podivem, že tahle slečna miluje českou tučnou stravu, a přesto vypadá tak dobře. A rozhodně není bulimička. „Do krku si strkám jenom jídlo a snažím se pravidelně cvičit. Mám od malička dobré spalování a sportovní postavu. Omlouvám se,“ řekla nám zvesela v Novém Městě nad Metují na soustředění Muže roku dívka, která byla už před soutěží krásy známá jako bystrá blogerka.

A jak to má tedy teď se vztahy?

„Stále nejsem zadaná. Kluci na mě nepořádají hony. Nějaké žádosti o schůzky sice přicházejí, ale drží se spíš zpátky. Často mi píší na sociálních sítích, to ale nestíhám číst. Pro mě asi musí jít o osudové setkání,“ krčí rameny trochu posmutněle.

Jaký by měl její budoucí pan Božský být? „Musí na mě zapůsobit v ten daný moment. Osobní kouzlo působí vždy nejvíc. Ať je pozitivní, energický, pokud možno ať sportuje, ať má něco v hlavě, abychom si mohli popovídat. Nejlépe by byla vysoká škola, i když to není nejdůležitější. Asi by měl být starší, ale ne zase jako můj taťka. A měl by mít rád cestování,“ prozrazuje Natálie s tím, že má trochu strach, aby nenarazila na muže, který ji bude chtít sbalit jen proto, aby měl zářez na pažbě, že randil s misskou. Anebo aby se na ní zviditelnil.

Dívka, která hodně času tráví u příbuzných na vesnici, takže chodila pomáhat i do kravína nebo na pole, si myslí, že není přehnaná fiflena a nebojí se žádného zážitku při cestování. „Miluju hory a přírodu,“ podotkla s tím, že nejdivnější nabídka, kterou zatím od fanouška dostala, byla na erotické masáže nohou. Rychle ho ale odpálkovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám