Hlavní obsah
Článek

Vítězka České Miss Andrea Bezděková (29) s druhou nejhezčí dívkou republiky Natálií Kotkovou (30) se zúčastnily soustředění pánské soutěže krásy Muž roku a před namakanými chlapci se pořádně odvázaly. Kdo měl tyhle holky před akcí za upejpavé a možná až nudné slečny, ten už si to dávno nemyslí. Podívejte se do fotogalerie, jak krásky řádily!

Andrea si po soutěži vyslechla o sobě a své postavě své, přesto ji to nepoložilo a při setkání s kolegy ze soutěže pro druhé pohlaví rozhodně nestála v koutě. A ani Natálie, která je jinak docela úspěšnou blogerkou.

S chlapci šly na lodičky, z legrace se praly a pak skončili všichni společně ve vířivce. Mladí pánové to brali jako příjemné zpestření, testosteron z nich stříkal proudem a předháněli se v tom, kdo slečny dřív a víc zaujme.

Zatímco Natálie je nezadaná, Andrea je spokojená ve dlouhodobém vztahu. „Přítele jsem se na povolení, jestli na Muže roku mohu jet, opravdu ptát nemusela. Kdyby na mě žárlil, nemohla bych dělat žádnou práci. A tady jsem si to opravdu ve vší počestnosti užila,“ řekla Super.cz v Novém městě nad Metují vítězka České Miss.

Reklama

Další články

Načítám