Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár měsíci jejich jména skoro nikdo neznal, díky úspěchu v České Miss ale spadly Andrea Bezděková (29), Natálie Kotková (30) a Kristýna Kubíčková (26) rovnýma nohama do světa šoubyznysu.

Pro královny krásy je nejdůležitější, aby dobře vypadaly, a v tomto ohledu si dívky rády nechají pomoct od profesionálů. „Doufám, že mám vkus. Ale důležité je i umět si nechat dobře poradit,” nechala se slyšet úřadující královna krásy Andrea Bezděková.

To Kristýna Kubíčková by se dala označit za shopaholičku. Kamkoliv se chystala, ať už to bylo soustředění v Thajsku či teambuilding na jachtě v Jaderském moři, tam měla největší zavazadlo.

Móda sexy blondýnu vždycky bavila a podle všeho se v ní orientuje dobře i bez stylisty. „Řešila jsem to už před Miss. Ráda se dobře oblékám a jsem ráda, když vypadám k světu. Potřebuju, aby toho bylo hodně, a abych si mohla vybírat. Jsem ráda, když můžu každý den chodit v něčem jiném a můžu ty věci dobře kombinovat,” říká Česká Miss Earth 2016.

Natálka Kotková se jako blogerka spoléhá na svůj vlastní vkus a stylistovi by nedala volnou ruku. „Kdybych měla využít služeb stylisty, tak bych to s ním chtěla řešit. Mám své oblíbené střihy, svůj styl. Když mi někdo oblékne něco jiného, tak se v tom necítím,” říká Česká Miss World 2016.

Reklama

Další články

Načítám