Hlavní obsah
Článek

Již jsme vás informovaly o plavbě vítězek České Miss na jachtě po jaderském moři. Kromě opalování na palubě luxusního plavidla a dovádění ve vlnách moře absolvovaly Andrea Bezděková (29), Kristýna Kubíčková (26) a Natálka Kotková (30) několik výletů. Hned třetí den plavby vyrazily dívky s celým týmem do Národního parku Krka. Dívky vystoupaly na vrchol ostrova Ravní Žakan.

Na místě dostupném jen lodí, které je právem označováno za jeden z divů Chorvatska, absolvovaly profesionální focení. „Park byl nádherný, s holkama jsme ho prošly křížem krážem a byly nadšené z panenské přírody,” pěla ódy Bezděková.

Vzhledem k tomu, že jsme spolu byly jen týden, tak se ponorka nedostavila. „Touto dovolenou jsme se s holkama sblížily. Tím, že jsme tam neměly nikoho jiného, tak jsme si byly blíž a dodalo nám to přátelskou sílu,” svěřila se po návratu úřadující Česká Miss 2016.

Po tomto výletu čekala dívky plavba kolem ostrovů Kornati, kde děvčata viděla několik delfínů. Na Dugy otok ještě navštívily slané jezero uprostřed ostrova.

Poslední den plavby se dívky setkaly s nepřízní počasí a jejich lodě byly proto přivázány k bójce. Následující den je ale probudilo krásné počasí a nic tedy nebránilo návratu do přístavu Sukošan a následnému odjezdu domů do Česka.

Reklama

Další články

Načítám