Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před několika měsíci byly neznámými dívkami, po vítězství v soutěži krásy se dostaly pod drobnohled. Řeší se nejen, co řeknou, nebo udělají, ale i co mají na sobě. Jak se České Miss vyrovnávají s hodnocením módních policistů?

Třeba nejkrásnější Češka Andrea Bezděková (29) si je vědoma toho, že šaty dělají člověka, a tak řeší, co na sebe. „Může se stát, že člověk šlápne vedle, svět se nezbortí. Budu se ale snažit se toho vyvarovat,” říká úřadující Česká Miss.

To Česká Miss Earth 2016 to bere méně vážně. „Jednou jsme se v módní policii objevily a naštěstí jsem prošla bez újmy. Velkou hlavu si z toho nedělám, každý má své chyby a neobléká se vždy nejlépe,” doufá ve shovívavost Kristýna Kubíčková (26).

„Teď jsem se zrovna objevila na Super.cz a byla jsem ráda, že hodnocení bylo kladné, děkuji za něj. Obvykle to řeším a snažím se, aby oblečení bylo hodno dané akce,” říká Natálie Kotková (30), která se vyžívá v minimalismu a kreativitu projevuje spíše ve výrazných doplňcích.

Reklama

Další články

Načítám