Hlavní obsah
Článek

Pro Českou Miss World Natálii Kotkovou (30) není svět šoubyznysu novinkou, jelikož se v branži jako blogerka už několik let pohybuje. Nějaké změny po svém umístění v soutěži ovšem zaznamenala. A hlavně to odnáší škola, je totiž studentkou 3. ročníku a musí odevzdat bakalářskou práci.

"Mám teď hodně rozhovorů a prakticky denně nějaké akce. Ale média mi nejsou cizí, mám to ráda. Ale moc nestíhám další věci. Stihla jsem natočit jen jedno video na blog, článek jsem ještě žádný nedala. Aby to mělo hlavu a patu, dalo by to práci, a já zároveň píšu bakalářku do školy, takže když už mám čas, tak preferuju tu, abych se nevyplýtvala z kreativních nápadů. Ale dávám aspoň fotky na Instagram, takže lidi vědí, co se děje," řekla Super.cz.

Zajímalo nás téma Natálčiny bakalářské práce na vysoké škole. "Název je Blog jako nástroj marketingové komunikace. Jsou tam i moje vlastní zkušenosti, ale musím dodržet strukturu té práce, mít tam odborné zdroje a citace, které musím zařadit do teoretického rámce marketingové komunikace, přijít s nějakým vlastním řešením projektu s body, cíli a závěry," popsala nám kráska, kterou si mnozí pletou s bývalou Českou Miss Jitkou Nováčkovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám