Hlavní obsah
Článek

Většina finalistek letošního ročníku České Miss byla zadaná. Jednou ze dvou single účastnic byla Natálie Kotková (30), která nakonec získala titul Česká Miss World 2016.

Změnil se její stav od zvolení? „Určitě jsem to nevnímala tak, že bych byla na ocet a brečela doma do polštáře. Spíš mi to tak vyhovovalo. A pokud se ptáte na to, jestli už mám kluka, tak v tomhle se zatím nic nezměnilo,” uvedla vyrovnaným hlasem a s úsměvem Kotková během našeho rozhovoru na otevření nového klubu.

A objevují se už noví nápadníci? „Samozřejmě, že se kluci snaží, ale zatím mě nic nezaujalo,” říká modelka a blogerka, která dostává vyznání zejména prostřednictvím sociálních sítí.

Dříve než se Natálka stala královnou krásy, prosazovala se jako blogerka. Měly její aktivity v on-line světě podle jejího názoru vliv na úspěch v jediné národní soutěži krásy? „Myslím si, že mi to určitě pomohlo. Asi to ale nebylo tak zásadní, protože přenos sledovalo přes milión lidí a já jsem v té době měla třicetitisícovou fanouškovskou základnu, což je v porovnání s tím zanedbatelné množství,” říká půvabná blondýnka z Ústí nad Labem a dodává: „Spíš mi spousta lidí na blog píše, že moje příspěvky čtou a sledují, ale hlas mi nedali.”

Díky soutěži krásy je blogerka na internetu ještě populárnější. „Vzrostla čísla a lidi více komentují moje počiny,” říká Natálie Kotková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám