Hlavní obsah
Článek

Většina z deseti finalistek dvanáctého ročníku České Miss je šoubyznysem nepolíbená. Výjimkou je zpěvačka Dominika Košťálová, která zkoušela štěstí v SuperStar a na svědomí má už několik videoklipů, a také už jste mohli slyšet o Natálii Kotkové (30).

Finalistka s číslem tři se objevila na pět sekund v roli barmanky ve filmu Lovci a oběti, ale spíš než jako herečce se jí daří v úloze blogerky a vlogerky. „Všechno to začalo asi dva roky zpátky, když jsem odjela do Kalifornie. Tam se z mého módního blogu stal lifestylový a cestovatelský,” popsala sympatická blondýnka. Prapůvodně ale vznikl Natálčin blog v souvislosti s tím, že se stala reportérkou módní televize.

Pro Natálii znamená blog i určitý příjem peněz. Vzhledem k tomu, že spolupracuje s řadou sponzorů, musela být například upravena její smlouva s Českou Miss. „Je to taková lepší brigáda. Je to pro mě práce, která mi zabere dvacet čtyři hodin sedm dní v týdnu. Člověk ale vlastně neví, kolik mu na konci měsíce přijde peněz,” krčí rameny Natálie Kotková.

Reklama

Další články

Načítám