Hlavní obsah
Článek

Byla by nádherná, a hlavně sexy nevěsta. Natálie Kočendová ještě před odletem na Kanárské ostrovy, kde vstoupila do reality show Love Island jako tzv. bombshell, nafotila parádně žhavé snímky v bílých šatech.

Vdávat se ostatně měla, na jaře ji nyní už expřítel Lukáš Vlačuha, známý jako Laky Royal, požádal o ruku. V červnu ale pár místo svatby ohlásil rozchod. A Natálka nyní hledá svého pana Božského právě prostřednictvím seznamovacího pořadu ve vile na Gran Canarii. Tam ji případní nápadníci ovšem vidí zejména v bikinách a plážových outfitech.

Bílé šaty, do nichž ji návrhářka Liliana Augustinová oblékla v kontrastu s dalšími modelkami, Andreou Kalousovou (27), Karolínou Kokešovou (28) a Nikolou Buranskou (31), které dostaly přiděleny barevné a černé kousky, jí opravdu seknou. Svatbu ale v nejbližší době neplánuje, i když Love Island může zamíchat jejími plány. "Žádný muž po mém boku není a nějakou dobu určitě ani nebude. Ráda bych se soustředila na práci, kariéru v modelingu. A v budoucnu až rodina," tvrdila Super.cz ještě před odletem.

Reklama

Další články

Načítám