Hlavní obsah
Článek

Obrovský úspěch pro českou krásu dnes proběhl v egyptské Káhiře. Natálie Kočendová (24) zvítězila v mezinárodní soutěži krásy Top Model of the World. Zabodovala mezi šedesáti dívkami z celého světa.

Jde o první světový titul pro krásku, která vzešla ze soutěže krásy Miss Czech Republic. "Jsem šťastná za soutěž a hlavně za Natálku, zvlášť po tom všem, čím si musela projít," řekla Super.cz v slzách štěstí ředitelka soutěže Taťána Makarenko (34). Připomněla tak smutnou událost v životě Kočendové, která přišla o nenarozené miminko v 6. měsíci těhotenství.

Natálka byla i první finalistkou Miss Czech Republic, která předváděla na milánském fashion weeku, hned odtamtud odletěla do Egypta. "Dřela na sobě, zhubla čtrnáct kilo, je v životní fromě. Vyhrála i doprovodné soutěže Miss Sunrise a Miss Best Dresser," dodala Táňa, která byla pyšná na druhý z titulů, protože nejlépe oblékanou dívkou soutěže se Natálka stala i její zásluhou. Měla na starosti její kompletní styling.

"Všechno se děje z nějakého důvodu, původně měla letět na Miss International, která se pořád posouvala, tak jsem jí nakonec našla tuto soutěž. Třináct let bojujeme o své místo a každým rokem dokazujeme, jak kvalitní soutěží jsme. Natálka je toho dalším důkazem," uzavřela Makarenko.

Reklama

Další články

Načítám