Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále není psychicky v pohodě a denně pláče. Před více jak měsícem úřadující Miss Intercontinental Czech republic Natálie Kočendová (24) v 6. měsíci těhotenství potratila. Pomoc odborníků ale nevyhledala, snaží se se ztrátou vyrovnat sama.

"Neustále pláču, ani nevíte jak mi ten můj chlapeček chybí. Dala bych cokoliv za to, abych ho mohla držet a objímat," popsala na sociálních sítích Natálie.

"Dost jsem uvažovala o tom, že navštívím psychologa nebo psychiatra, ale musím se s tím vyrovnat sama. Tato ztráta se stala z nějakého důvodu a určitě mě to mělo i posílit. Pomáhá mi chodit mezi lidi, mít neustále zaneprázdněnou hlavu a tu třetí věc si raději nechám pro sebe," snaží se být pozitivní modelka.

"Momentálně chci odletět na světovou soutěž, věnovat se svým projektům, na kterých pracuji, a poté to opět necháme na osudu," dodala Kočendová k tomu, jestli se s partnerem Lukášem budou znovu pokoušet o miminko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám