Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro mnohé bylo velkým překvapením, když misska Natálie Kočendová (24) zveřejnila informaci o tom, že tři měsíce před plánovaným porodem potratila syna a na sociální síti dokonce zveřejnila fotku s mrtvým miminkem.

O své bolesti ze ztráty syna na sociálních sítích mluví a využívá Instagram jako určitou formu psychoterapie. Nedávno pustila do éteru snímek z focení, které zachytilo její pravé emoce. Slzy jsou na něm slutečné. Fotka vznikla prý zcela spontánně během focení s kamarádem, fotografem Adamem Michnou.

„Včera jsem se sešla s mým kamarádem fotografem a jeli jsme do lesa, kde jsme si sedli, nastavili foťáky a povídali. Řekla jsem mu vše dopodrobna. Vznikly real fotky. Žádný photoshop, žádný makeup, neupravené vlasy ale reálné emoce,“ komentovala uplakaný černobílý snímek Natálie a dále se pokusila vysvětlit, co ji vede k tomu sdílet s veřejností své pocity: „Bylo to pro oba velmi těžké. Ale takhle se momentálně cítím. Zlomená, tou obrovskou ztrátou jsem přišla o kousek sebe. Ale víte co? Stal se ze mě jiný člověk. Člověk, který si váží všeho! Každé sekundy! Děkuji Adámku.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám