Hlavní obsah
Článek

Třetí nejkrásnější Češka Natálie Kočendová Super.cz nedávno potvrdila, že je skoro v 5. měsíci těhotenství, fanouškům na sociálních sítích se k požehnanému stavu zatím vyjadřovat nechtěla.

Romantická dovolená ve Španělsku všechno změnila a blondýnka se svým přítelem Lukášem Valčuhou, který si říká Laky Royal, ukázali první fotku s těhotenským bříškem, kde radostnou zprávu potvrdili.

„Přesně tak...budu TÁTA. Už se na tebe těšíme. Hlavně zdraví. Přeju vám všem jen to nejlepší. Děkujeme všem za přání,“ napsal hrdý budoucí tatínek pod fotku, kde své krásce hladí těhotenské bříško, které se pod volnými šaty pomalu začíná rýsovat.

Stejnou radost má pochopitelně i sympatická Miss, která se na roli maminky pomalu připravuje. „Nejkrásnější období mého života! Už se na tebe těšíme, ty naše malá lásko. Royal family,“ napsala si na svůj instagramový profil Natálie.

Ředitelka Miss Taťána Makarenko (34) a její tým vydali po úvaze prohlášení, že přesto, že Natálie svým těhotenstvím porušila podmínky smlouvy s Miss Czech Republic, o titul Miss International ji nepřipraví. Jen se pochopitelně nebude moci účastnit světové soutěže v Japonsku, kde ji bude muset jedna z finalistek zastoupit.

Reklama

Další články

Načítám