Hlavní obsah
Článek

Před měsícem se dvacetiletá blondýnka z Karviné Natálie Kočendová (24) umístila na třetím místě v soutěži krásy Miss Czech Republic a získala titul Miss Intercontinental Czech Republic. V té době byla již ve třetím měsíci těhotenství. Pravidla všech soutěží Miss ale nedovolují účast těhotné ženy ani mladé maminky.

Natálie vážně porušila smlouvu, kterou ještě coby finalistka musela podepsat. V ní jsou také finanční sankce, odebrání titulu a další postihy. Jak s tím nyní ředitelka soutěže Taťána Makarenko (34) naloží?

"Dle naší smlouvy Natálie porušila pravidla. Nicméně jsme se rozhodli Natálii spíš podpořit, než zbytečně trestat," řekla Super.cz Makarenko.

"Veřejnosti se Natálie líbí, má silnou podporu svých fanoušků a i my jsme si ji vybrali coby jednu z vítězek. Rozhodli jsme se stejně jako naši sousedé z Miss Slovensko, kde stejnou situaci řešili loňský ročník. Korunku a titul Miss Intercontinental Czech Republic i vše ostatní, co s titulem souvisí, jí ponecháváme," dodala ředitelka soutěže.

Reklama

Další články

Načítám