Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před měsícem se stala Natálie Kočendová (24) třetí nejkrásnější Češkou v soutěži Miss Czech Republic a získala titul Miss International Czech Republic. Na této světové soutěži nás také měla reprezentovat. Nic z toho ale nebude. Dvacetiletá Natálie je totiž těhotná. Miminko čeká s přítelem, potetovaným barberem Lukášem Vlačuhou, který si říká Laky Royal.

Natálie Kočendová uspěla v Miss.

Modelka je ve čtvrtém měsíci těhotenství. Těhotná tedy byla už během vyhlášení soutěže krásy. "Ano, Natálie je těhotná, informaci mám přímo od ní," řekla Super.cz ředitelka soutěže Taťána Makarenko, která se o těhotenství Kočendové dozvěděla teprve před pár dny.

Vedení soutěže tedy o požehaném stavu půvabné missky nevědělo. V pravidlech soutěže krásy stojí, že dívka nesmí být těhotná, ani být maminkou, což má Natálie i ve smlouvě. Zda o těhotenství v té době Kočendová věděla, nebo ne, zjišťujeme. Misska Super.cz nebere telefon.

Těhotenství Natálie před svou šéfkou zapírala ještě před několika dny. Poté, co konečně kápla božskou, řeší vedení Miss, jak s celou situací naloží. Ve hře je pokuta pro missku i její nahrazení, protože je jasné, že na světovou soutěž krásy Miss International odjet nemůže. Vyjádření vedení soutěže brzy přineseme.

Reklama

Další články

Načítám