Hlavní obsah
Článek

S váhovými výkyvy se čas od času potýká úplně každý. A výjimkou nejsou ani naše celebrity! Také letos nabrala řada známých tváří nepříjemná kila navíc. Některé hvězdy bojují s ručičkou váhy celoživotně, pro jiné se jedná o premiéru.

Populární herečka Patricie Solaříková (35) alias Tereza Jordánová z Ulice se s boubelatou postavou potýká od puberty. Také letos měli diváci možnost opět vidět její mocná stehniska pod vlající sukénkou.

O něco nabrala také sympatická zrzavá zpěvačka Debbi, která je holka krev a mlíko od té doby, co soutěžila v talentové show.

Od porodu dcery se s nadváhou potýká také zpěvačka Natálie Kocábová (39), která neváhala přiznat, že je tlustá a má ze své váhy mindrák. Kila jí ale shodit stále nejdou a nejdou...

Přibrala i finalistka Hlasu ČeskoSlovenska Elis, která se stala na letošním Slavíkovi Objevem roku. Sympatická zpěvačka je prý velkou milovnicí jídla, a tak si slíbila, že aspoň začne chodit do fitka.

První novodobá Miss Československa Ivana Christová (53) patří k nejkrásnějším královnám krásy, které kdy touto soutěží prošly. Sympatická Slovenka však celý život bojuje s váhovými výkyvy, které se jí nevyhnuly ani letos. Poté, co loni krásně zhubla, opět zápasí se zaoblenými křivkami a démonem jménem jo-jo efekt.

Oblíbený herec Vojta Kotek (36) patří už více než deset let k idolům náctiletých dívek, které ho zbožňují od té doby, co s Jirkou Mádlem zazářil ve filmech Snowboarďáci a Rafťáci. Ani on není fešáckým klučinou s něžným kukučem. Pár kilo navíc mu však dodává na mužnosti, což některé jeho fanynky jistě velmi ocení.

Ani David Deyl (39) už není tím roztomilým modrookým blonďákem, který by svým vzhledem mohl klidně konkurovat princům z pohádky od Disneyho. Na zpěváka a skladatele totiž zapůsobila letošní zima stejným způsobem jako na medvídka žijícího v přírodě - obalil se silnou vrstvou tuku a zařadil se po bok hvězd, které letos přibraly. Uvidíme, jak zmíněné celebrity zatočí s kily navíc v novém roce.

Reklama

Další články

Načítám