Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Natálie Grossová (21) strávila letní dovolenou ve slunné Itálii, kterou si oblíbila a každoročně ji ráda navštěvuje. Nyní se však naplno vrátila do pracovního procesu a zkouší roli Denisy v muzikálu Okno mé lásky v Divadle Broadway. Dávno jsou pryč doby, kdy hrála dětské role, nyní si užívá na jevišti role s nejrůznějšími charaktery.

„Volno letos uteklo velmi rychle a už zkouším v divadle. Trávím tu skoro celé dny, dopoledne s režisérem, odpoledne trénujeme choreografie,” řekla Super.cz zpěvačka, která v září oslaví již 20. narozeniny. „Musím říct, že zkoušení je docela náročné, ale užívám si ho, a už se moc těším na výsledek, a hlavně na diváky,” dozvěděli jsme se dále.

„Sešla se tu skvělá parta lidí, některé jsem znala, ale s některými pracuji poprvé. Jsem ráda, že se alternuji se Sharlotou, hodně jsme si sedly a dohromady s Felicitou jsme humorné trio.” V připravovaném muzikálu si kromě Natálky zahraje také její starší sestra Denisa. "Denča je tento týden na dovolené, už se mi po ní trochu stýská, tak se moc těším, až se vrátí a budeme spolu zase zkoušet,” dodala závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám