Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Natálie Grossová (21) před měsícem oznámila, že je její téměř dvouletý vztah minulostí. Vztah s mladým operním pěvcem Danielem Matouškem po vzájemné domluvě ukončili a je opět sama. Svou energii nyní soustředí na práci, a to nejen na divadle, ale i před kamerou.

Aktuálně dotočila celovečerní film Superžena režisérky Evy Toulové, kde si zahrála sestru hlavní postavy, a v rámci své role se dostala i před oltář. „Šlo o nejnáročnější scénu filmu, ve které se nám zkomplikovalo, co mohlo. Pár dní před natáčením jsme ze zdravotních důvodů museli vyměnit Pavlu Tomicovou, která nám měla hrát matku. Navíc jsme vychytali silný déšť, ale nakonec se všechno, jako vždy, zvládlo.“ uvedla režisérka filmu, která si i zahrála sestru Natálky.

Před filmovou kamerou se tak Natálka objevila v honosných svatebních šatech se závojem. Svatbu si tak vyzkoušela nanečisto. Scéna se odehrála v kostele svatého Jakuba v Červeném Kostelci a k oltáři vedl Natálii Igor Bareš, který tvoří, spolu s Jitkou Sedláčkovou, sestrám rodičovskou dvojici. Dále si ve filmu zahraje například Matouš Ruml nebo Olga Lounová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám