Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Natálie Grossová (21) nedávno oznámila rozchod. Po téměř dvouletém vztahu s mladým operním pěvcem Danielem Matouškem je opět sama. Nutno ale říct, že muzikálová hvězda nejspíš bez lásky příliš dlouho nezůstane.

Přestože se Natálka věnuje zejména zpěvu, od kterého si čas od času odskočí také před televizní nebo i filmovou kameru, dost možná by zabodovala jako fotomodelka. Přehlídkové molo je sice vhodnější pro vyšší krásky, před objektivem ale vypadá Natálka fantasticky.

Naposledy se nechala zvěčnit v plavkách na rodinné dovolené se sestrou Denisou a maminkou Šárkou. „S mamkou a sestrou jsme si vyrazily na dámskou jízdu do Itálie, abychom si na chvilku odpočinuly, než nám zase začne divadelní maraton a zkoušení,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, kterou v následujících měsících čeká spousta práce.

„S Denčou zkoušíme v Divadle Broadway muzikál s hity Olympicu Okno mé lásky, kde já hraji roli Denisy a sestra bude tancovat. Mám radost, že budeme spolu nejen na jevišti, ale i v zákulisí. Společné projekty si vždy náramně užíváme,“ dodala na závěr půvabná zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám