Hlavní obsah
Článek

Potkají se na čarodějnické škole, a i když by to nikdo neřekl, stanou se z nich kamarádky. Oslnivá blondýnka Glinda a zasmušilá Eplhaba se zelenou pletí. Navzájem si dokáží předat to nejlepší ze sebe. I když u Glindy jde v prvním plánu spíš o povrchnější věci. Například jak být krásná a stát se oblíbenou.

Krásná tedy Natálie Grossová (21) v muzikálu Čarodějka, který bude na jevišti GoJa Music Hall uveden poprvé 14. září, bezesporu je. Už nyní vám můžeme představit, v jakých kostýmech a s jakým líčením ji v blonďaté paruce uvidíte. A rozhodně to stojí zato. Velkolepé provedení je vedle pěveckých, hereckých a tanečních vystoupení výrazným atributem muzikálu v osvědčené produkci Františka Janečka (79).

Natálka vystřídá množství kostýmů, zahajuje v úchvatné zlaté róbě, objeví se ve stylizované školní uniformě, oslnivě žlutých šatech i v něžné růžové. "Všechny kostýmy jsou nádherné a už se těším, až si zahraju na jevišti," je nadšená mladá zpěvačka, která v létě i sama ráda nosí barevné věci.

Užívá si i netypické líčení pro blondýnku, když je ve skutečnosti brunetka. "Divadelní líčení je výrazné, ale baví mě to. Ráda se líčím i sama, naučila jsem se to sama tady v divadle od maskérů. A když už vím, jak na to, tak pomůžu i ostatním. Nejradši líčím na jeviště svoji sestru," smála se Natálka, jejíž sestra Denisa v muzikálu Čarodějka tančí.

Reklama

Další články

Načítám