Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teď už pilně zkouší muzikál Čarodějka, v němž si zahraje jednu ze dvou hlavních rolí, bílou čarodějku Glindu. Prázdniny si ale Natálie Grossová (21) užila. Po plážích Floridy, odkud se pochlubila i snímky v bikinách, se mladá zpěvačka vydala ještě do Londýna, kde spolu s kolegyní Nikolou Ďuricovou, se kterou se bude alternovat, zhlédly představení Čarodějky v originále. Tedy jako Wicked.

"Byly jsme zvědavé na představitelku Glindy, abychom měly trošku inspiraci pro svou roli. Bylo to krásné, ale už se těším, až to bude tady. Já tedy Wicked v Londýně viděla už počtvrté, měla jsem štěstí, že pokaždé jinou alternaci. A pouštím si to pořád aspoň na videu. Je to můj nejoblíbenější muzikál, dohromady jsem ho viděla snad stokrát," má opravdu vydatnou teoretickou přípravu Natálka.

Teď už se ovšem připravuje v praxi. "Zkoušet v GoJa Music Hall budeme už celý srpen a pořád do premiéry 14. září. Ty zkrácené prázdniny mi vůbec nevadí, protože mě to baví. Ráda sleduju, jak se to tvoří," svěřila Natálka, která se na zkouškách potkává denně i se svým přítelem Janem Francem, jehož přes prázdniny, které trávila s rodinou, neviděla. "Jen jsme si volali, ale teď budeme spolu pořád v divadle, takže se užijeme dost," míní mladá zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám