Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před představením je budou natírat nazeleno, a přesto stojí právě o takovou roli. Už za necelý měsíc proběhnou v Goja Music Hall castingy na nový muzikál v produkci Františka Janečka (79) Čarodějka, a přihlášky se jen hrnou.

Světově snad ještě úspěšnější muzikál Wicked, který dosahuje stejně hvězdných kvalit jako Fantom opery, který se bude v Janečkově produkci uvádět do poloviny června, má jako hlavní hrdinku čarodějnici Elphabu se zelenou pletí. Druhou hlavní postavou je její kamarádka, "bílá" čarodějka Glinda.

Koho v hlavních rolích uvidíme, v tuto chvíli samozřejmě ještě není jasné, ale byli jsme zvědaví, čí přihlášky už leží na stole. "Máme tady samozřejmě naše osvědčené tváře z Fantoma Opery a Plesu upírů jako jsou Natálie Grossová (21), Michaela Gemrotová (38), Monika Sommerová, Elis Ochmanová nebo Michaela Nosková (41). Z nováčků například Dominiku Richterovou a hlásí se další a další," vyjmenoval nám company manažer Martin Novotný, který prozradil i to, že některé ze zpěvaček budou zkoušet role obou čarodějek.

Hlásit se dá ještě pořád a producent shání také představitele krasavce Fiyera, tajemné madam Morrible a legendárního Čaroděje ze země Oz, na jehož příběh muzikál odkazuje. Bližší informace a požadavky na jednotlivé role najdete na webu www.carodejkamuzikal.cz nebo www.goja.cz.

Reklama

Další články

Načítám