Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco na divadelních prknech je k vidění s úsměvem na rtech a překrásných šatech, před kamerami bude Natálie Grossová (21) šokovat. Získala roli jedné z pacientek, které přivezou na urgentní příjem v seriálu Modrý kód. Herečka a zpěvačka měla ztvárnit mladou úspěšnou mladou youtuberku, do které během živého vysílání udeřil proud.

„Natáčení bylo skvělé. Streamovaly jsme z vagónu a selfie tyčí jsme se dotkly proudu, takže nás to uhodilo a spadly jsme dolů. Pád za nás ale zvládly kaskadérky,“ svěřila se Natálka, u které je pořizování selfie také na denním pořádku, nikdy ji to však neohrozilo na životě. „Zatím mě nikdy nenapadlo lézt na vagón, takže se naštěstí nikdy nic nestalo,“ svěřila se herečka.

Natáčení v Modrém kódu bylo ale celkem náročné. Vedle času stráveném v kostymérně musela Natálka celý den proležet na nemocničním lůžku. „První natáčecí den jsem hodně mluvila, takže to bylo celkem těžké na naučení textu, a druhý den jsem zase celý den jen ležela na posteli, měla jsem v posteli hadičku, vlastně to bylo taky náročné,“ dodala závěrem Grossová, kterou diváci dnes uvidí v Modrém kódu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám